GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
31 Temmuz 2018 Salı 11:53

Polise 'senin kafanı kırmazsam' demişti: Böyle tutuklandı!

Sosyal medya hesabından Adnan Oktar'ı gözaltına alan polis memuru hakkında tehdit içeren mesaj yayınlayan Bahadır Köseoğlu, Bebek'te gözaltına alındı. Köseoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonların ardından, Bahadır Köseoğlu adlı kişi Twitter hesabından, “Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapatmaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. Acayip gıcık kaptım ona. Bak Allah nasip edecek kardeş 'Ben sıfır (sıfır en az 5 yıl demek) yıl kik boks eğitimi gördüm:)) O hareteti bir de bana serbest döğüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden' Bakalım kimin kafasını eğiyorsun sen. Bi görelim... Eğer senin kafanı kırmızsam bana Bahadır demesinler... Avşak herif seni” paylaşımında bulundu.

BEBEK'TE ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNDE GÖZALTINA ALINDI
Bahadır Köseoğlu, Beşiktaş Bebek'te çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı. Köseoğlu, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma ve örgütün veya amacının propogandasını yapmak” suçundan tututuklandı.