GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2023 Çarşamba 22:37

Polat’tan Dağ’a ‘VPN’li yanıt: Senin tuzun kuru, nerede bu devlet Hamza!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları üzerine, “Bu, acı istismarcılığıdır. Enkazların üstünde miting yapmadığınız kaldı” diyerek tepki gösterdi. Dağ’ın açıklamalarının ardından VPN kullanarak sosyal medya hesabından yanıt verdiğini belirten CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat “Nerede devlet Hamza? Her zamanki gibi bildiğin yanıldığına yetmiyor, senin tuzun kuru Hamza!” dedi.

EGEDESONSÖZ – Deprem bölgesine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Dağ’ın tepkisinin ardından CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat da sosyal medya hesabı üzerinden Dağ’a karşı sert açıklamalarda bulundu.

- AK PARTİLİ DAĞ’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ: ENKAZ ÜSTÜNDE MİTİNG YAPMADIĞINIZ KALDI!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “Her konuda sınıfta kaldıkları gibi bunda da kaldılar. Bürokratik engel mi koyuyorlar; yapın, dinlemeyin. Bu halka ekmek, battaniye bulmak için tutuklanmanız gerekirse, tutuklanın” diyerek eleştirilerde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun sözleri üzerine AK Partili Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden, “Dünyanın en büyük doğal afetlerinden biri yaşanırken, tüm kurumlarımız canhıraş bir şekilde çalışıyor, siz yalan ve iftira ile siyasi şov yapıyorsunuz. Bu, acı istismarcılığıdır. Enkazların üstünde miting yapmadığınız kaldı” diyerek Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Dağ’ın sözlerinin ardından CHP’li Polat, depremin ardından geçen 65 saat olmasına rağmen binlerce vatandaşın enkazın altında olduğunu belirtti ve VPN kullanarak bu cevabı verdiğini söyleyerek, “Nerede devlet Hamza? Her zamanki gibi bildiğin yanıldığına yetmiyor, senin tuzun kuru Hamza!” diyerek tepki gösterdi.

Polat’ın Dağ’a olan cevabı şu şekilde:
İlk depremin üzerinden 65 saat geçti. Enkaz altında yardım bekleyen binlerce vatandaş var, sen neden bahsediyorsun? Nerede devlet Hamza? Her zamanki gibi bildiğin yanıldığına yetmiyor, senin tuzun kuru Hamza! (Bu tweeti VPN kullanarak atıyorum. Bu ayıp size yeter.)