GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:50

Peyzaj Mimarları Odası'ndan 30. Yıl kutlaması

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şube Başkanı Salih Yeşilbaş, Aziz Vukolos kilisesi Kültür Merkezi’nde törende "Hep birlikte, sadece geçmişe değil, geleceğe de uzanan bir adım atarak daha güzel bir dünya inşa etme yolunda ilerleyeceğiz" dedi

EGEDESONSÖZ – Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, 30. Yaşını kutladı. Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü etkinlikleri kapsamında kuruluşunun 30. yılını kutlamasını Aziz Vukolos Kilisesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Etkinlikte, mesleğin 30 yılı söyleşisinin ardından plaket takdimi yapıldı. 30. yıl kokteylinde peyzaj mimarları, sektör paydaşları, kamu kurum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ve çok sayıda konuğun yer aldığı gecede, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yeşilbaş, “Hep birlikte; sadece geçmişe değil, geleceğe de uzanan bir adım atarak daha güzel bir dünya inşa etme yolunda ilerleyeceğiz" dedi. Başkan Yeşilbaş, birlik beraberlik mesajları verdi.

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Karşıyaka Belediye'siyle yaptığı işbirliğiyle Karşıyaka Kent Ormanının 3. bölgesine 1.000 adet fidan bağışlayarak, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi 30. Yıl Hatıra Ormanı'nın temellerini attı. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yeşilbaş fidan dikim etkinliğinde "30. Yıl Hatıra Ormanına, mesleğimize olan bağlılığımızın ve birlikteliğimizin sembolü olması dileğiyle her bir üyemizin adına bir fidan bağışladığımızı bildirmekten mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.