GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
11 Ekim 2018 Perşembe 11:32

PERYÖN 15. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi başlıyor

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından düzenlenen 15. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi ‘DEĞERLER ve DENGE’ ana teması ile 18 - 19 Ekim 2018 tarihleri arasında İzmir Mimarlar Odası Mimarlık Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Her yıl birbirinden farklı konular ve konuşmacılara yer veren ve bu yıl erken yaşta vefat eden Tamer Keçeciler’e ithaf olunan Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nin tamamlanan çalışmaları, programı ve etkinliklerinin paylaşıldığı tanıtım toplantısı konuşmacıların, sponsorların, çözüm ortaklarının ve dernek yönetim kurullarının katılımı ile İzmir Özel Türk Koleji Uşakizade Köşkü’nde düzenlendi.
Bu yıl Andersen Tax & Nazalı, Sofra Grup, Edenred Ana Sponsorluğunda, Era Danışmanlık Resmi Sponsorluğunda gerçekleşecek Zirve’de Simkad oturum sponsoru, Bimsa A.Ş., Erbakır A.Ş., İnci Holding, Özsüt, Coca Cola İçecek, Vestel A.Ş., Kanalege destek sponsoru olarak yer alıyor.
Ocak 2018’den itibaren çalışmalarını sürdürdükleri zirveye sayılı günler kaldığını belirten PERYÖN Ege Şubesi Başkanı Serdar KALAYCIOĞLU ‘Tüm paydaşlarımız ile belirlediğimiz ana temamız ‘değerler ve denge’ günümüzün en önemli konularından biri. Hızla değişen ve gelişen günümüz dünyasında ortak değerlerimizi hem şirketlerin değerleri, hem de bireysel ve ülke değerlerini iki gün boyunca farklı konuşmacılarla gündeme taşımaktan mutluluk duyacağız. Aynı zamanda insan yönetiminde değerler ile birlikte dengenin nasıl birlikte yürütülebileceğini irdeleyeceğiz. 16 konuk ve birbirinden farklı etkinlikler ile verimli,  keyifli iki gün geçirmeyi hedeflemekteyiz.
Bu yıl ne yazık ki aramızdan çok erken ayrılan, insan kaynakları camiası olarak hepimizin çok sevdiği sevgili Tamer Keçeciler hocamıza ithaf etmiş bulunduğumuz zirvemiz ile her zaman bize gösterdiği ilgi ve değere  karşılık vermek istedik, onunda dediği gibi YAŞASIN İK diyoruz.' dedi.