GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
9 Ocak 2022 Pazar 16:49

Pazarcı esnafı sandık başına

Yarın (10 Ocak) Gaziemir Fuar İzmir D Holü'nde saat 13.00'te başlayacak İzmir Pazarcılar Odası seçimlerinde mevcut Başkan Hamdin Erişen ile AK Partili Karabağlar Meclis Üyesi Faysal Acar yarışacak.

EGEDESONSÖZ - İzmir'de esnaf odalarının seçimleri, önümüzdeki haftada da devam edecek. Yarın (10 Ocak) Pazarcılar Odası seçimleri gerçekleştirilecek. Gaziemir Fuar İzmir'de D Hol'de gerçekleştirilecek genel kurulda iki aday yarışacak. Mevcut Başkan Hamdin Erişen ile Karabağlar Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Faysal Acar, başkanlık için üyelerin huzuruna çıkacak. En son genel kurulda bu ikili yine karşı karşıya gelmiş, Hamdin Erişen 617 oyla başkan seçilmiş, rakibi 255 oyda kalmıştı.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Genel kurul öncesi, yapılan en son genel kurulda yaşanan tatsız olaylardan dolayı sıkı güvenlik önlemlerinin alınacağı öğrenildi. 2 bin kişilik salonda gerçekleştirilecek genel kurulda emniyetin çok sayıda polisi görevlendireceği, üye olmayanların kesinlikle içeriye alınmayacağı bildirildi.

SALI GÜNÜ MOBİLYACILAR ODASI
Salı günü de Mobilyacılar Odası genel kurulu yapılacak. Şirinyer Belediye Düğün Salonu'ndaki genel kurul saat 10.30'da başlayacak. Mobilyacılar Odası'nda mevcut Başkan Hasan Özkoparan ile Seyfettin Dağ, başkanlık için yarışacak.