GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Şubat 2021 Pazartesi 13:34

Partinin disiplini Kalkan’a emanet!

AK Parti’de önceki dönem İzmir Milletvekili görevinde bulunan Necip Kalkan, kongreye tek aday olarak giren Kerem Ali Sürekli’nin disiplin kurulu taslak listesinde yer aldı. Kalkan’ın önümüzdeki dönemde İl Disiplin Kurulu Başkanı görevine getirilmesi bekleniyor

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda kongre takvimi bugün yapılacak il başkanlığı seçimi ile tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen kongrede tek aday olarak seçime giren Kerem Ali Sürekli’nin ise listesi netleşmeye başladı. Sürekli’nin mevcut il yönetiminin yarısına yakını ile yola devam etmeyeceği aktarıldı. Oluşturulan taslak listede mevcut yönetimde görev alan 20’ye yakın ismin artık görev almayacağı ifade edildi.

Diğer yandan Sürekli’nin listesinde geçmiş dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapan Necip Kalkan’ın Sürekli’nin taslak listesinde yer aldığı belirtildi. Sürekli’nin deneyimli siyasetçiye İl Disiplin Kurulu Başkanlığı koltuğunu bırakması bekleniyor.