GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Temmuz 2018 Perşembe 15:03

Pakdemirli ilk kez bakan olarak İzmir’e geliyor: Programda neler var?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin 14 ve 15 Temmuz’da İzmir’de gerçekleştireceği ziyaretlerin programı belli oldu.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Tarım ve Ormanı Bekir Pakdemirli, 14 Temmuz Cumartesi ve 15 Temmuz Pazar günleri İzmir’de bir dizi programa katılacak.

Ankara’dan 10:30 uçağıyla İzmir’e gelecek olan Bakan Pakdemirli, Adnan Menderes Havalimanı’nda AK Parti İl Teşkilatı’nın mensupları tarafından karşılanacak. Pakdemirli’nin burada bir konuşma yapması bekleniyor. Pakdemirli daha sonra saat 13:00’te İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret edecek.  Pakdemirli’nin daha sonraki adresi saat 14:00’te partisinin il başkanlığı olacak.  Pakdemirli saat 15:00’te ise Balçova Kaya Termal Otel’de tarım ve orman sektörünün temsilcileriyle bir araya gelecek. Bakan, buluşmanın ardından ise aynı mekanda saat 18:00’de akşam yemeği programına katılacak.

 

Pakdemirli Pazar günü ise Ödemiş'e geçecek. Bakan burada, saat 09:30’da Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa'nın geçtiğimiz Şubat ayında hayatını kaybeden oğlu İsmail Kocaağa (22) için taziye ziyaretine katılacak. Pakdemirli’nin belediye ve kaymakamlığı da ziyaret edeceği belirtildi.