GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
28 Ocak 2016 Perşembe 13:34

Özkan’la Sepil arasında buzlar eridi!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil arasındaki 'Çakıl taşın krizi', TSYD İzmir Şubesi'nin düzenlediği 'Ege'de Yılın Spor Ödülleri' gecesinde son buldu.

Bornova Stadı'nda zemin drenajında mıcır yerine dere çakılı kullanılması nedeniyle ortaya çıkan 200 bin TL tutarındaki maliyet farkı tesisi ortak kullanacak iki kulüp arasında sorun ortaya çıktı. Maliyet farkının yarısını stadı ortak kullanacakları Göztepe'den isteyen, ancak para ödenmeyince sarı kırmızılı yönetime küstüğünü belirten Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in arası açıldı. İki başkan arasındaki buzlar TSYD'nin düzenlediği ödül töreni gecesi çözüldü. Kısa süren görüşme ardından birbirlerine sarılan iki başkan, "Bornova Stadı için ortak çalışmamız devam edecek" mesajını verdi.

Özkan, sorunun Mehmet Sepil'e konu hakkında detaylı bilgi verilmemesinden kaynaklandığını anlatırken, "Problem para değil. Bu bir prensip meselesi. Mehmet başkanımla anlaştık. Aramızda sorun yok" dedi.

Aralarındaki soğukluğu esprili dille ele alan Mehmet Sepil, Altınordu Başkanı Özkan'a, "Topu yine bize attınız" derken, Passolig kart okuyucu sisteminin geç monte edileceği için Bornova Stadı'nın bu sezona yetişmesinin zor olduğunu söyledi. Sürecin hızlandırılması için önümüzdeki hafta Spor Bakanı Çağatay Kılıç'la görüşeceğini belirten Sepil, Bornova Stadı'nın harika bir zemine sahip olduğunu belirterek, "Her takım bu statta oynamak ister" diye konuştu. (dha)