GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
24 Mart 2018 Cumartesi 15:16

Özgener’den manifestoya jet yanıt: Ortak Akıl'a aynen katılıyorum

İzmir Ticaret Odası seçimleri yarışında aday olan İşadamı Mahmut Özgener ortak akıl grubunun yaptığı açıklamaya destek verdi. Özgener, “Manifestonun her cümlesine katılıyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ/İzmir Ticaret Odası’nın Nisan ayındaki seçimlerinde yarışacak adayların açıklamaları sürüyor. Mevcut Başkan Ekrem Demirtaş’ın karşısında yer alan yapılar arasında bulunan Ortak Akıl Grubu yayınladığı manifestoyla kamuoyuna mesaj vermişti. Ortak Akıl’ın açıklamasına adaylar arasında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı İzmirli İşadamı Mahmut Özgener’den destek geldi.

Özgener’in açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

“Bugün İzmir Ticaret Odası Ortak Akıl Grubu adına sözcü olarak açıklama yapan Sayın Salih Özçiftçi’nin yayınlamış olduğu İZTO manifestosunu büyük bir dikkatle okudum. Seçimler öncesinde üyeler adına büyük bir hassasiyet göstererek ve yol göstermek adına yapılmış bu çalışmadan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu vesileyle de göstermiş oldukları duyarlılık nedeniyle çok kıymetli Ortak Akıl Grubunu oluşturan değerli üyelere teşekkürlerimi iletmek isterim. Öncelikle manifestoda yer alan her bir cümleye katıldığımın altını çizmek istedim. Ayrıca, ancak bu duyarlılık içerisinde olduğumuz takdirde, İZTO’yu İzmir’imiz adına hizmet üreten güçlü bir birleştirici ve kapsayıcı bir kurum haline getirebileceğimize yürekten inanıyorum.