GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
21 Eylül 2021 Salı 11:05

Özge Ulusoy'dan 1 milyon TL'lik anlaşma!

Manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Bağcılar’da bir güzellik mağazasının açılışına katılmıştı. Açılışta markanın yeni reklam filminde oynayacağını açıklayan Ulusoy’un alacağı ücret belli oldu.

Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Güneşli’deki kozmetik markanın mağaza açılışına katılmıştı. Ünlü model ve marka yönetimi, açılış öncesinde son toplantıdan anlaşmaya yakın kalkmış ama kesinleşmemişti.

Markanın yeni reklam filminde oynayacak olan Özge Ulusoy'un, mağaza açılışında yöneticilerle el sıkışarak, 1 milyon TL'lik anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu üstlendiği bir davette muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, "Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan evlenme teklifi geldiğini söyleyip espri yapmıştım. Bunun ardından günlük evlilik tekliflerinin sayısı 100'e çıktı" demişti. Bu sözleri günlerce konuşulan ünlü manken, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada adından söz ettirdi.

Öte yandan Ulusoy, birkaç ay önce hakkındaki 'estetik' haberleriyle ilgili; "Arkadaşlar yüzümde bir şey görüyor musunuz? Şu an yok! Yüzümde burnum dışında bir estetiğim yok. Onu da her yerde söylüyorum zaten" şeklinde konuşmuştu.