GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ocak 2017 Cumartesi 10:55

Özen’den 'Menderes çıkarması'na tepki, Tire’ye davet!

İl Eğitim Sekreteri Özen, Menderes’te kar yağışı nedeniyle büyük hasar gören seraları gezen Vali Ayyıldız ve AK Parti İl Başkanı Delican’ı Tire’ye davet etti.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’a göndermede bulundu.

CHP’li Özen, Vali Ayyıldız ve Başkan Delican’ın Menderes’e giderek kar yağışı nedeniyle büyük hasar gören seraları gezmesi ve Başbakan Binali Yıldırım’ı arayarak son durum hakkında bilgi vermesi karşısında şu açıklamayı yaptı:   

Partili cumhurbaşkanı maddesi yanında, partili vali ve kaymakamlık maddesi geçmiş TBMM’den haberimiz olmadı!  Sayın İzmir Valisi ve AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, beraberce Menderes İlçemizde kar yağışı ile zarar gören üreticilerimizi gezmişler. Kendilerini kutluyoruz.

Sayın Valimizi önümüzdeki hafta Tire İlçemizin dağ köylerinde kar nedeniyle zarar gören üreticilerimizi gezmeye ve sorunları tespit etmeye... CHP İzmir İl Yönetimi olarak davet ediyoruz.

Sayın İzmir Valisinin duyarlılığına şimdiden teşekkür ediyoruz! Biz Sayın Binali Yıldırım beyi arayıp bilgi veremezsek diğer İzmir Milletvekili Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi veririz. Değil mi?