GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Eylül 2024 Pazar 20:32

Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi!

CHP'de Eylül ayında yapılacak Tüzük Kurultayı öncesinde Genel Başkan Özgür Özel ile eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu görüştü.

CHP lideri Özgür Özel ve CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tüzük Kurultayı çalışmaları kapsamında Mogan Ankara Büyükşehir Belediyesi Tesisi'nde bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı görüşmeden ilk fotoğraflar basına yansıdı. 

Özel, Ankara’da partisinin İl Danışma Kurulu toplantısında konuşmuş, yaklaşan tüzük kurultayına dair önerilerini almak için bugün CHP'nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini açıklamıştı. 

Ziyarette, Özel ve Kılıçdaroğlu'na Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da eşlik ediyor.

Görüşme sona erdi
Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş görüşmesi sona erdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin tüzük kurultayı öncesi CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. ABB'nin Mogan Tesisi'nde gerçekleşen görüşmeye ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da katıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren görüşme 23.00'te sona erdi.

Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş tesisten birlikte ayrıldı.