GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Kasım 2023 Cuma 22:38

Özel'e İzmir'den 3 imza!

Aralarında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da olduğu İzmirli kurultay delegeleri CHP Genel Başkanlığı yarışında Özgür Özel’e destek imzalarını teslim ettiler.

EGEDESONSÖZ - CHP’nin 38’inci Büyük Kurultayı öncesinde partide gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 4 Kasım’da gerçekleşecek Kurultay için genel başkanlık yarışında Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun rekabet etmesi bekleniyor.

Kurultay öncesinde hareketli dakikalar yaşanırken Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve Buca önceki dönem İlçe Başkanı Hacer Taş birlikte Özgür Özel’e destek fotoğrafı çektirdi. Ayrıca bu isimler Özgür Özel’in adaylığına destek için imzalarını verdiler.

Fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Tugay, “Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Kurultayında Genel Başkanlığa Sayın Özgür Özel’i aday gösterdiğimiz imzalarımızı İstanbul Milletvekilimiz Suat Özçağdaş’a teslim ettik. Partimiz ve ülkemiz için iyiliklere, başarılara vesile olmasını diliyoruz” notunu paylaştı.