GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Eylül 2023 Salı 23:23

Özel’e bir destek de Başkan Tugay’dan!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ‘değişim’ talepleri yükselirken, genel başkanlığa aday olan Özgür Özel’e İzmir’den bir destek daha geldi. Edinilen bilgilere göre; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın olağan kurultayda Özel’i destekleyeceği iddia edildi. Ayrıca Başkan Tugay’ın eşi olan Öznur Tugay da sosyal medya hesabı üzerinden Özgür Özel’e açıktan destek mesajı yayımladı.

EGEDESONSÖZ – Genel seçimlerin ardından ‘değişim’ mesaj ve taleplerinin arttığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Genel Başkanlık yarışı için adaylığını açıklayan partinin Grup Başkanı Özgür Özel’e İzmir’den destekler gelmeye devam ediyor.

Son olarak elde edilen bilgilere göre; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da destek verenler arasında yer aldı. Partinin 4-5 Kasım’da yapacağı Olağan Kurultay’da Tugay’ın Özel’in başkanlığını destekleyeceği iddia edildi.

EŞİNDEN ÖZEL’E DESTEK MESAJI
Gündemde iddialar yer alırken diğer bir hamle de Başkan Tugay’ın eşi Öznur Tugay’dan geldi. Öznur Tugay, sosyal medya hesabı üzerinden “Yolun açık olsun Özgür Başkanım…” mesajıyla Özel’in konuşmasının olduğu bir video yayımladı.

Öte yandan Karşıyaka’da gerçekleştirilen ilçe kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Levent Güçlü’nün Tugay’a destek vermediği ve kurultay sürecinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaoroğlu’na destek verdiği öğrenildi.