GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Mart 2024 Perşembe 10:01

Özel’den ‘stat’ çıkışı: Kaf-Kaf’a haksızlık edildi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Karşıyaka Stadı’nın yapılması için çağrıda bulunarak “Yönetim de vatandaş da yerden göğe kadar haklı KSK stadı için… Büyük haksızlık yapıldı. Yıktılar, söz verdiler, yapmadılar. Karşıyaka stadını CHP’li belediye yaptı demesinler diye yaptırmadılar, bırakmadılar. İzmir'e Karşıyaka Stadı yapılmalı” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de katıldığı programda Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

Programda Karşıyaka Stadı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Özel, “Yönetim de vatandaş da yerden göğe kadar haklı KSK stadı için… Büyük haksızlık yapıldı. Yıktılar, söz verdiler, yapmadılar. Cemil Tugay, büyükşehir belediye başkanımıza gitti, konuştu, ikna etti, ‘izinleri verin büyükşehir yapsın’ dediler. Hakkını yemeyelim, Soyer ‘yapalım’ dedi, Tugay ömrünü vakfetti ancak Karşıyaka stadını CHP’li belediye yaptı demesinler diye yaptırmadılar, bırakmadılar. İzmir'e Karşıyaka Stadı yapılmalı” dedi.

İŞÇİMENLER’E DESTEK ÇAĞRISI
Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız Ünsal İşçimenler’e detsek isteyen Özel, “Benim Karşıyakalılara bir sözüm vardı. Karşıyaka’da Karşıyakalı bir belediye başkanı olacak diye. 1989’dan beri Karşıyaka’da doğmuş, büyümüş bir belediye başkanımız yoktu. Yıldız Hanım'ın büyük dedesi KSK’nın kurucu başkanı. Bu stat Yıldız Hanım’ın belediye başkanlığında Cemil Bey’in Büyükşehir Başkanlığında Karşıyaka'ya yapılacak” ifadelerini kullandı.

1 DÖNEM SONRA MUSTAFA DENİZLİ'YE LAL DENİZLİ'NİN BABASI DİYECEKLER
Çeşme adayı Lal Denizli’den övgüyle bahseden Özgür Özel şunları söyledi:

“1999’da Adnan Polat’ın İstanbul kampanyasında kampanyanın maskot kızıydı Lal Denizli. Daha 8 yaşındaydı. CHP Beşiktaş Gençlik Kolları’nda görev yaptı.Gençlik kollarından beri gelen, aile durumu çok iyi olmasına rağmen gençlik kolları ile aç-susuz çalışan, çok iyi çalışmış yetişmiş biri. Eğitimi çok iyi, vizyonu çok iyi. ‘Onu tanıyın, en kısa sürede bayılacaksınız’ demiştim. 1 dönem belediye başkanlığı yapsın Mustafa Denizli'ye Lal Denizli'nin babası diyecekler”