GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
24 Mayıs 2017 Çarşamba 10:46

Özdilek'te Ramazan'da keyifli etkinliklere sahne olacak

İzmir Özdilek AVM, hazırladığı birbirinden keyifli etkinlikler ile Ramazan ayını karşılamaya hazırlanıyor.

11 Ayın Sultanı Ramazan’ı özel kampanyalar ile karşılamaya hazırlanan İzmir Özdilek AVM, geleneksel Ramazan Etkinlikleri ile de göz doldurmaya hazırlanıyor. İftardan önce ve iftardan sonra gerçekleştirilecek olan etkinliklerde İzmir Özdilek AVM, müşterilerine Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatacak. Ramazan menüleri ile kaliteli ve güler yüzlü hizmetini birleştiren İzmir Özdilek AVM, müşterilerinin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

Ramazan ayı boyunca her gün zengin iftar menüleri sunan Safahat Lokantası’nda iftar saatlerinde yapılacak olan canlı Fasıl Dinletisi ile eski Ramazanların ruhu yaşatılacak. İftarlar açıldıktan sonra tüm AVM ziyaretçilerine ücretsiz Osmanlı Şerbeti ikram edilecek olup ayrıca Ramazan ayı boyunca her hafta sonu Osmanlı Macunu ile Pamuk Şeker dağıtımı yapılacaktır.

Ramazan aylarının vazgeçilmezi olan Hacivat Karagöz gölge oyunları Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün İzmir Özdilek AVM ziyaretçileriyle buluşacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca her hafta sonu iftar saati sonrasında yapılacak olan Semazen gösterileri ve Aşuk ile Maşuk etkinlikleri ile AVM müşterilerinin eğlenceli bir Ramazan ayı geçirmesi planlanıyor. Bu etkinliklere ek olarak Ramazan ayı boyunca her hafta sonu iftar saati öncesinde yapılacak olan Hacivat Karagöz Kukla Yapım Atölyesi etkinliği ile müşteriler dopdolu bir Ramazan geçirmesi sağlanacak.

İzmir Özdilek AVM, nostaljik etkinliklerden oluşan eğlenceli Ramazan programı ile keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi Özdilek’e bekliyor.