GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
11 Nisan 2022 Pazartesi 16:00

Özcan Deniz ön balayında

Feyza Aktan ile boşanma sürecinde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, bir süre önce aşkını gözler önüne sermişti. Evlenecekleri konuşulan çift, ön balayına çıktı. Samar Dadgar, aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Feyza Aktan ile boşanma sürecinde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, bir süre önce aşkını gözler önüne sermişti.

"RIZAM YOKTUR!"

Kadriye Özcan'ın, İranlı modacı Samar Dadgar'la olmasını istemediği oğluna söz geçiremeyince, Özcan Deniz'le yaşadığı evi terk ettiği öne sürülmüştü.

Seren Serengil, yorumcusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında, oğlunun eski eşi Feyza Aktan’la olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen anne Deniz'in, bu beraberlik için “Rızam yoktur” dediğini belirtmişti.

GENÇ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Özcan Deniz, İranlı tasarımcı sevgilisi Samar Dadgar ile Nişantaşı'ndaki bir restorandaydı. Mekanın iç taraflarına geçerek gözlerden uzakta bir masaya oturan ikili, çıkışta basın mensuplarının objektiflerine takıldı.

Genç sevgilisiyle kol kola girip, poz vererek son dönemde ilişkisi nedeniyle arasının açıldığı iddia edilen ailesine adeta cevap veren sanatçı, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Dadgar, sevgilisi Özcan Deniz ile keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

"EVLENİYORLAR MI?"

Paylaşımına "Hediye gibi geldin hoş geldin" notunu düşen İranlı tasarımcının, kalp ve tektaş emojisi de kullanması dikkatlerden kaçmadı. 26 yaşındaki Dadgar'ın bu paylaşımı akıllara Evleniyorlar mı?" sorusunu getirdi.

Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar ile Kapadokya'ya tatile gitti. Evlilik öncesi ön balayına çıktıkları iddia edilen çift, kaldıkları otelde bol bol fotoğraf çektirdi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Samar Dadgar, sevgilisi Özcan Deniz ile çekildiği kareleri sık sık takipçileri ile paylaştı. Otelde eğlenceli zaman geçiren ikili, Özcan Deniz'in başrol oynadığı Asmalı Konak'ı çekildiği konağı ziyaret etti.