GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
2 Eylül 2021 Perşembe 12:47

Ozan saç düzeltmişti, Kenan bağcık bağladı

Türkiye dün akşam Karadağ karşısında çok rahat götürdüğü maçı 2-0'den 2-2'ye getirerek büyük hayal kırıklığı yarattı. Yenilen iki golde de ilginç hatalar dikkat çekti ve millileri yaktı.

A Milli Erkek Futbol Takımı, Karadağ ile oynadığı Dünya Kupası elemeleri maçında 2-2 berabere kaldı. Sonuçtan çok, Kenan Karaman'ın ilk yarıda bağcığını bağlaması dikkat çekti. Karadağ'ın attığı ilk golde Kenan'ın bağcığıyla uğraşması, Ozan Tufan'ın Hırvatistan maçında saçıyla uğraşmasını anımsattı. 

İlk yarının 40. dakikasında Karadağ, Marusic'in attığı golle farkı 1'e indirdi. Gol sırasında Kenan Karaman'ın orta alanda bağcığıyla uğraşması dikkat çekti. O anlar sosyal medyada gündem olurken, akıllara Modric'in gol şutunda saçıyla uğraşan Ozan Tufan geldi. 

İkinci gol ise daha ilginç oldu. 6 dakikalık uzatmaları bile geçen anlarda kalemizin sol çaprazında Karadağ frikik kazandı. Altay Bayındır ısrarla 4 kişilik baraj istedi. Kaptan Burak Yılmaz, baraja dördüncü olarak Enes Ünal'ı gönderdi.

Ancak Enes, nedeni bilinmeyen şekilde baraja geçmedi ve ceza sahasında kaldı. Enes'in gitmemesi üzerine ne Burak ne de başka bir oyuncu baraja yöneldi. Altay'ın ısrarları karşılıksız kaldı ve baraj 3 kişiyle kuruldu. Frikikte Altay'ın sol tarafa erken hareketlenmesi ve topun çok sert şekilde sağa vurulması sonucu durum 2-2'ye geldi.