GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Kasım 2022 Perşembe 10:38

Otel konforunda hayvan hastanesi!

16 yıllık veteriner hekim Hasan Sarı’nın beş katlı binada, 600 metrekare alanda hizmet verecek Ege Pet Park Hayvan Hastanesi faaliyete geçti. İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selim Özkan, tam donanımlı hastanenin pet sektörüne büyük katkı koyacağını söyledi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - İzmir’de bir hayvan hastanesi daha hizmete girdi. 16 yıldır veteriner hekimlik yapan Hasan Sarı, yıllardır hayali olan hayvan hastanesi projesini hayata geçirdi. Sarı, Gaziemir’de beş katlı bir binada, 600 metrekarelik bir alanda kedi, köpek ve egzotik hayvanlara her türlü tedavi ve operasyonun gerçekleştirilebileceği tam donanımlı hastanenin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

ÖZKAN:  BÖYLE TESİSLERE İHTİYAÇ VAR
7 veteriner hekim, 3 veteriner teknikeri ve 2 yardımcı personelin görev yapacağını hastanenin açılışını yapan İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selim Özkan, “İzmir’de hayvan hastanelerine olan talep giderek artıyordu. Pet sektörüne ciddi katkı koyan bu hastanelerimize bir yenisi daha eklendi. Otel konforunda, son teknolojiyle donatılmış böyle bir hastanemizi hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle hastanelerimizin çoğalmasını temenni ediyorum. Hayvanlarımız artık son derece konforlu ve donanımlı hastanelerde tedavi olabiliyor” dedi.

SARI: HER TÜRLÜ AMELİYATI YAPACAK DONANIMA SAHİBİZ
Hayvan hastanesi açma projesinin yıllardır hayallerini kurduğunu belirten Hasan Sarı ise şu değerlendirmelerde bulundu:

“Hastanemizde tüm yumuşak doku ameliyatlarını, her türlü iç hastalıkları tedavisini de yapabileceğiz. Hastanemizde kedi ve köpekler için ayrı ayrı yoğun bakım üniteleri, yatarak tedavi üniteleri de yer alıyor. Sadece kedi ve köpeklere değil, egzotik hayvanlara sağlık hizmeti sunacağız. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun oldum, aynı üniversitede cerrahi alanda yüksek lisans yaptım. 16 yıldır veteriner hekim olarak çalışıyorum. Mesleğimizi daha güzel işlerle icra etmek, daha konforlu, kaliteli sağlık hizmeti vermek adına tam teşekküllü hastane açmayı düşünüyordum. Hayallerimi gerçekleştirdim.”