GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Temmuz 2018 Salı 16:56

ÖSYM, KPSS soru ve cevapları açıkladı!

22 Temmuz 2018 tarihinde yapılan KPSS sonuçları için heyecan dorukta. ÖSYM tarafından duyurulan KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih adayların merakını giderdi. Sabırsızlıkla beklenen KPSS soruları ve cevapları ise ÖSYM tarafından açıklandı.

KPSS lisans sınavlarının ilk iki oturumu 22 Temmuz Pazar günü gerçekleştirildi. Yüz binlerce adayın ter döktüğü sınavın ilk oturumu sabah saatlerinde gerçekleştirilirken KPSS eğitimbilimleri sınavı öğleden sonra gerçekleştirildi. Bu hafta sonu devam edecek olan KPSS maratonu için ÖSYM tarafından sıanv giriş belgeleri erişime açıldı. 28-29 Temmuz'da gerçekleştirilecek KPSS alan bilgisi testlerinin ardından 5 Ağustos'da KPSS ÖABT sınavı gerçekleştirilecek.

TIKLAYINIZ!

2018-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1. Oturum, 2. Oturum ve 3. Oturum Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı
28 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan  KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri),  KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 29 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir. (Milliyet)