GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Kasım 2020 Cuma 10:58

Operasyon sonrası eski başkan Şahin'den 'subliminal' mesaj: Kasımda baharı yaşamak!

Menemen'de eski belediye başkanı Tahir Şahin'den gözaltı kararları sonrası subliminal bir paylaşım geldi. Şahin, Mevcut Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve belediye yöneticilerinin gözaltına alınması sonrası sosyal medya hesabından 'Günaydın Menemen, Kasımda baharı yaşamak' notu ile bir fotoğraf paylaştı. 

EGEDESONSÖZ-  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde dönemin ilçe belediye başkanı Tahir Şahin'in yerine aday gösterilen Serdar Aksoy, Menemen Belediye başkanlığına seçilmişti. Aksoy göreve  gelmesinin ardından ise eski belediye başkanı Tahir Şahin ile sık sık karşı karşıya gelmişti.

Tahir Şahin, gerek sosyal medya gerekse medyaya Aksoy hakkında açıklamalarda bulunduğu gerekçesi ile partiden ihraç edilirken, Aksoy, Şahin'in görevden ayrılmadan önce gerçekleştirdiği bazı kiralamalar ve kararlar hakkında Şahin'e dava açmıştı.

Aksoy ve 29 kişi hakkında bugün yapılan operasyonun ardından eski başkan Şahin'den subliminal mesaj geldi. Şahin, "'Günaydın Menemen, Kasımda baharı yaşamak' notunu sosyal medya hesabından yazdığı görüldü.