GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Ekim 2020 Salı 11:56

Önce yazıp sonra silmişti: O tweeti açıkladı

Çiğli Belediye Başkanı Utku gümrükçü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay olmuştu. Gümrükçü, o tweeti ihalesi ertelenen Çiğli Tramvayı için attığını açıkladı.

EGEDESONSÖZ- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, görevde bulunduğu 500 günde yapılan hizmetler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Gümrükçü’nün geçtiğimiz Pazar günü sosyal medya hesabından yaptığı “aşkım, sana çok aşığım, seni hep yanımda istiyorum. İstiyorum ki herkes bilsin görsün, ne olur bu güzelliği yaşama şansı ver” paylaşımı olay olmuştu.

BİR KADINA DA AŞIĞIM
Toplantıdaki soru bölümlerinde ise yapılan paylaşım hakkında gelen soruya yanıt veren Gümrükçü, paylaşımı ihalesi ertelenen Çiğli-Karşıyaka Tramvayı için yaptığı belirtti. Gümrükçü ayrıca “Çiğli’yi seviyorum ve aşığım. Hizmetlerimizi aşkla yapıyoruz. Ayrıca bir kadına da aşığım. Hayatımda olan birisine de aşığım” dedi.

İHALEDE NE OLMUŞTU?
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kent içindeki raylı sistem ağını genişletmek için hazırladığı Karşıyaka-Çiğli arasında yapılacak tramvay projesiyle ilgili olarak bazı firmalar, ihale tarihinin ertelenmesi talebinde bulundu. Ön yeterlilik sürecini geçen 17 firmadan bazılarının bu talebi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından olumlu bulundu. İhale, 20 gün ileriye ötelendi.