GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Ekim 2019 Salı 20:05

Okul müdüründen tartışma yaratan paylaşım: 'Örtüsüz kadın...'

Karaburun’da İlköğretim Okulu Müdürü Şahin Özdemir’in “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” sözünü paylaştı. Belediye başkanı ve kaymakamı kadın olan ilçe karıştı. Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, “Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Karaburun İlçesi’nde 2014 yılından itibaren merkezde bulunan ilköğretim okulunun müdürlüğünü yapan Şahin Özdemir daha önce tartışmalara neden olan bir sözü paylaştı. Müdür Özdemir, Necip Fazıl Kısakürek’e ait olduğu iddia edilen ve doğrulanamayan paylaşımda, “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” ifadelerini kullandı.

SKANDAL PAYLAŞIM MECLİS GÜNDEMİNDE: HEMEN GÖREVDEN ALIN!

Müdür Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı gelen tepkiler üzerine kaldırırken Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Egedesonsöz’e konuşan Erdoğan, “Bu kişi ve yaşanılan durum Karaburun ilçemiz adına utanç vericidir. Karaburun’da belediye başkanı olarak ben ve kaymakamımız kadındır. Başımız da kapalı değildir. İlçemizde dört kadın muhtarımızın da başı açık. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu zihniyet en başta mülki amiri olan kaymakama ve seçilmiş olan belediye başkanına hakaret etmektedir” dedi.  Başkan Erdoğan, avukat kimliği ile şikayet dilekçesini bizzat savcılığa kendisinin vereceğini sözlerine ekledi.