GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Şubat 2020 Perşembe 18:32

Ödülü Erdoğan verdi: Türkiye rekorunu İzmir kırdı!

AK Parti Genel Merkezi’nin “siyaset akademide” başlar sloganıyla çalışmalarını başlattığı Siyaset Akademisi’ndeki rekor katılım İzmir’den geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ödülünü aldı. Genel merkez Akademi Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ da katılımcılara teşekkür etti.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından 39 bölgede düzenlenen siyaset akademisine yapılan başvurularda İzmir rekor kırdı. Tüm illeri geride bırakan İzmir, toplam bin 150 kişinin katılımıyla zirveye oturdu. Şimdiye kadar en yüksek katılım sayısına ulaşan Adana’nın 1050 kişilik rekorunu egale eden İzmir teşkilatı daha önce ulaştığı 735 kişilik katılımı da geride bırakmış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törende katılımcı illerin il başkanlarına ödülleri Ankara’da verildi. “Siyaset Akademide Başlar” sloganıyla başlatılan eğitim programında İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ödülü Erdoğan’ın elinden aldı. Akademiye başkanlık eden Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da katılımcılara teşekkür etti.

Egedesonsöz’e konuşan Sürekli, “Biz de İzmir olarak katılımcılarımıza belgelerini Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş’un katıldığı bir törende vereceğiz.  İzmir her zaman olduğu gibi fark yaratmaya devam ediyor. Siyaset akademisine katılımların parti üyesi olmayanlardan oluşması ve ağırlığın böyle şekillenmesi de bizim için önemli bir durumdur.  Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.