GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Mart 2018 Çarşamba 11:48

Ödemiş'te toplu sözleşme sevinci

Ödemiş Belediyesinde çalışan kadrolu işçiler Hizmet- İş sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında enflasyon oranında zaman aldı. 91 çalışanı kapsayan sözleşme üç yıllık yapıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları Sibel Özbudak ve Halil Güler, Hizmet İş Sendikası Başkanı Burhanettin Barbak, belediye daire müdürleri, sendika temsilcileri ve belediyede çalışan kadrolu işçiler katılımıyla gerçekleşen imza töreni Ahrandı Restoran’ta yapıldı.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını alması, mağdur edilmemesi hep ilk kuralımız oldu. 2004-2009 döneminde de bu şekilde hareket ederek, toplu iş sözleşmelerini refah seviyesini arttırmak yönünde yaptık. 2012 yılında idarenin yaptığı yönetimsel hatayı işçilerimiz çekti. 85 gün maaş ödenmeyen, 6-7 adet ikramiye alacağı bulunan günlerden bu günlere geldik. Sizlerin haklarının verilmesi yönünde her zaman yanınızda olacağız. Öncelikle, taşeronlar, işçiler ve memurlar olmak üzere bu sıralama ile maaşlarımızı almaya devam edeceğiz. Sözleşmenin size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim” dedi.