GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Nisan 2019 Pazartesi 15:19

Ödemiş’te fair play rüzgarları: Seçimi kaybetti, ‘dostuz’ dedi!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı olarak sandıkta mağlup olan Münir Bezmez, koltuğa oturan CHP’li Mehmet Eriş’i ziyaret ederek tebriklerini iletti. Buluşmada iki isim önemli mesajlar verdi. Bezmez, “Mehmet Başkanımla 25 yıldır ailece görüşüyoruz, dostluğumuz bakidir!” dedi.

EGEDESONSÖZ- Ödemiş Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Mehmet Eriş, 31 Mart yerel seçimlerinde rakibi olan AK Partili Münir Bezmez’i makamında ağırladı.

AK Partili Bezmez’in kendisine tebrik ziyareti düzenlemesi karşısında teşekkürlerini ileten Başkan Eriş, “Türkiye’ye örnek, güzel bir ziyaret oldu” mesajını verdi. Seçimi kaybeden AK Partili Bezmez ise, “Seçim 31 Mart akşamı bitmiştir, Ödemiş Belediyesi hepimizin belediyesidir” dedi.

ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİMİZE İNANIYORUM
Bir araya gelen iki isim önemli mesajlar verirken Başkan Eriş, “Münir Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ödemiş'e yakışan bir seçim sürecinin ardından yine Ödemiş'e yakışan ve Türkiye'ye örnek güzel bir ziyaret oldu. Münir Başkanımızın Ödemiş için yapılacak her çalışmada ve her projede bize destek vereceğini açıklaması gücümüze güç kattı. Münir Başkanımızla bundan sonra da kentimiz için görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinde hangimiz seçilirse seçilsin zaten bu böyle olacaktı. İlk görev dönemimde de kentimizde görev yapmış tüm başkanlarımızla bir araya gelir değerlendirmelerde bulunurduk. Ben inanıyorum ki bu dönemde de ortak akılla hareket etme ve tecrübelerin paylaşımı adına bu buluşmalar yeniden yaşanacaktır. Seçim süreçleri ya da başkanlık dönemleri dışında da 25 yıldır sık sık bir araya geldiğimiz Münir Başkanımızı bu örnek tutumundan dolayı kutluyorum. Her zaman dediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz, tek hedefimiz de bu büyük Ödemiş ailesinin mutluluğu ve refah seviyesinin yükseltilmesidir” açıklamasını yaptı.

MEHMET BAŞKANIMLA 25 YILDIR AİLECE GÖRÜŞÜYORUZ, DOSTLUĞUMUZ BAKİDİR!
Konuk Bezmez ise “Seçim 31 Mart akşamı bitmiştir. Ödemiş halkı demokratik hakkını kullanmıştır. Ödemiş Belediyesi hepimizin belediyesidir. Bundan sonra hep birlikte kentimizi kalkındırmak ve geliştirmek için çalışma zamanı başlamıştır.  Mehmet Başkanımızı da ziyaret ederek bu konuda her zaman destek vereceğimi ifade ettim. Elbette seçimler demokratik yarışlardır, Ödemiş'te de bu yarış çok güzel ve olgun bir atmosferde geçti. Bu güzel yarışın dışında biz Mehmet Başkanımla zaten 25 yıldır ailece görüşürüz, dostluğumuz bakidir. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da ikimiz de her zaman Ödemiş için en iyisini isteriz. Ben Mehmet Başkanımıza seçim sürecinde gösterdiği nezaket için teşekkür ediyor, başkanlık görevinde de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.