GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Mart 2016 Salı 11:31

Ödemiş'te doğalgaz harekatı

Ödemiş en büyük sorunlarından biri olan hava kirliliğine çözüm için doğalgaz geliyor. Doğal gaz iletim hattı boruları tırlarla ilçeye gelmeye başladı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in en önemli projelerinden biri olan doğalgaz projesi gerçekleşiyor. Verdiği sözleri tek tek yerine getiren Başkan Mahmut Badem kısa sürede ilçenin en büyük sorunlarına çözüm getirdi.

Başkan Mahmut Badem, “Söz verdik, yerine getiriyoruz. Halkımızdan aldığımız destekle ilçede uzun yıllardır çözüm bekleyen projeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İlçemiz, coğrafi yapısı nedeniyle hava sirkülasyonunun az olduğu bir bölgedir. Artan nüfusla birlikte kış aylarında kömür kullanımına bağlı çok ciddi hava kirliliği olmaktadır. Konuyla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerle çalışmalara başladık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın ve özellikle de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın  desteği ile çalışmalar hızlandı ve doğal iletim hattı için borular kentimize gönderilmeye başlandı. Önümüzdeki günlerde İzmir Gaz firması tarafından kazı çalışmalarına başlanacak. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

İlçede 21 yıldır çözüme kavuşmamış Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalar da Mahmut Badem’in girişimleriyle hayata geçti.