GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Haziran 2018 Cuma 12:59

Ödemiş Belediyesi’nde bayramlaşma

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ramazan Bayramının ilk günü Belediye tarafından yeniden düzenlenen Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşmada vatandaşlarla bir araya geldi.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ramazan Bayramının ilk günü Belediye tarafından yeniden düzenlenen Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşmada vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Mahmut Badem, bayramlaşma için gelen konukları Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte Park Kafe’nin girişinde karşıladı. Siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Gaziler Derneği ve çok sayıda vatandaş bayramlaşma törenine katıldı.  
Başkan Mahmut Badem; “Bu yıl halkımızla iç içe olmak için belediyemizce yeniden düzenlenen şehrin en güzel mekanlarından olan Park Kafe’de Bayramlaşma yaptık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içinde bayramı kutluyoruz.  Yoğun ilgiyle karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramının başta ilçe halkımız olmak üzere, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü.