GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Aralık 2019 Pazar 09:11

Ocak’ta dev zirve: Çalıştayın ikinci adresi İzmir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe ve bürokratların katıldığı ve İstanbul’da gerçekleşen teknoloji bilişim çalıştayının ikinci adresinin İzmir olduğu belirtildi. Genel sekreterlerin katılacağı zirve Ocak ayının ikinci yarısında gerçekleşecek.  

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partili (CHP) büyükşehir belediye başkanları toplantısında verilen karar gereği ilki İstanbul’da gerçekleştirilen teknoloji ve bilişim çalıştayının ikinci adresinin İzmir olduğu belirtildi.

31 Mart yerel seçimleriyle birlikte büyük kentlerin CHP yönetimine geçmesi sonrasında çalışmalarda fikir birlikteliği oluşturmayı amaçlayan başkanlar ayrıca genel sekreterlerin de bir araya gelmesini istiyor.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve geniş bürokrat kadrosu İstanbul’da gerçekleşen belediyeler teknoloji bilişim çalıştayına katılmıştı. Tecrübelerin paylaşıldığı toplantıda masada İZUM’un da olduğu aktarılmıştı. İstanbul ve İzmir’in karşılıklı olarak yürütülen yöntemlerden yeni dönemde yararlanmayı amaçladığı belirtildi.

Gelinen süreçte Ocak ayının ikinci yarısında İzmir'de devam toplantısı kararı alındığı öğrenildi. O zirvede İzmir Büyükşehir Belediyesi ekibinin Gökçe önderliğinde daha etkin ve geniş yelpazede bir tanıtım yapacağı ifade edildi. Hazırlıkların şimdiden başladığı da aktarıldı.