GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
19 Mayıs 2021 Çarşamba 10:42

Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu!

'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayali gerçek oldu. Al Pacino ile pozlarını paylaşan Nusret'e beğeni yağdı. Nusret ile davalık olan çalışanlar, açıklamalarında "Kendini o filmdeki mafya babası Tony Montana sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu" demişti.

Tuz serpme (salt bae) hareketiyle dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe son paylaşımıyla olay oldu. Nusret Oscar ödüllü ABD'li aktör Al Pacino ile bir araya geldi.

Nusret Gökçe, ünlü aktör ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından “Bir hayalim daha gerçek oldu” notuyla paylaştı. İkilinin paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. 

"O HAVALARDA DOLAŞIYORDU" 

Nusret'in ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) filmini çok sevdiği ve etkisinde olduğu sık sık gündeme geliyordu. Nusret ile davalık olan garsonlar, açıklamalarında "Kendini o filmdeki mafya babası Tony Montana sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu" ifadelerini kullanmıştı. 

ABD'de ilk restoranını Miami'de açan 37 yaşındaki işletmeci, daha sonra New York ve Boston'da, en son da kalabalık nüfuslu Dallas şehrinde restoran sahibi oldu.

Altı ülkede toplam 23 restoranı bulunan ve iki bin çalışanıyla hizmet sunan Nusret Gökçe, 24'üncü restoranını geçtiğimiz günlerde Beverly Hills'te açtı.