GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Ocak 2023 Pazartesi 09:58

Nihat Doğan baba oldu... İşte oğluna verdiği isim!

Şarkıcı Nihat Doğan, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu İranlı hayranıyla sessiz sedasız hayatını birleştirmişti. Sosyal medya hesabından oğlu ve eşiyle verdiği pozları paylaşan Doğan, "Oğlum dünyaya geldi. Rabbime şükürler olsun" dedi. İşte Doğan'ın oğluna verdiği isim...

Yaptığı açıklamalar ve sık sık özel hayatı ile magazin manşetlerinde yerini alan Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu ile ağustos ayında sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

İranlı eşinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bir evlat sahibi olacakları müjdesini alan çift, erkek olacağını öğrendikleri çocuklarına koyacakları ismi de belirlediler.

Eşinin hamileliğinden dolayı sade bir düğünle evlenen Doğan, 13 Ocak'ta baba oldu. Instagram hesabından oğlu ve eşiyle verdiği pozları paylaşarak müjdeli haberi duyuran Nihat Doğan, "Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı."

"Çok şükür 13 Ocak'ta Oğlum Badıkan dünyaya geldi. Rabbime şükürler olsun. Bana dünyanın en güzel hediyesini veren canım eşim Arezoo ya da teşekkürler olsun. Hoş geldin" ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan, oğluna vereceği Badıgan isminin anlamı için de "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Badıgan rüzgardan olan demek" dedi.

Oğluna "Amin Badıkan" adını veren Nihat Doğan, katıldığı bir yayında "Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında 'Amin' diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Badıkan' olacak" demişti.