GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
10 Mart 2021 Çarşamba 12:05

Neslihan Atagül Hollywood yolcusu!

Geçirgen Bağırsak Sendromu rahatsızlığı nedeniyle başrol olarak yer aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılan genç oyuncu Neslihan Atagül'den ardı ardına flaş haberler gelmeye başladı.
Sefirin Kızı dizisinden hastalığı nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül, zor günleri geride bırakıyor. Hızlı şekilde kilo veren ve neredeyse yürüyemez hale gelen genç oyuncu geçtiğimiz günlerde ünlü dergi Hola'nın kapağında yer almıştı. Atagül'den bir sürpriz haber daha geldi.
Hollywood yolcusu olduğu öğrenilen Neslihan Atagül dünyaca ünlü yıldızlarla aynı filmde yer alacak...
Sevenlerinin desteğiyle kısa sürede toparlanan Atagül, geçtiğimiz günlerde Hola dergisinin Amerika edisyonunda kapak güzeli yapılan ilk Türk olarak Latin Amerikalılar'ın yeni yıldızı oldu.
Takvim'in haberine göre; Neslihan Atagül Doğulu; başrollerini dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar'ın paylaştığı 'En Los Margenes' filminin kadrosuna seçildi. Atagül, bu hafta içerisinde yapımcılarla online olarak ilk görüşmeyi yapacak.Juan Diego Botto'nun yazıp yöneteceği filmin çekimlerine yıl sonuna doğru başlanacağı öğrenildi.
Verdiği röportajda İspanyolca'sıyla herkesi etkileyen Atagül, "Bunu sadece kendi başarım olarak görmüyorum. Bu aynı zamanda ülkemin başarısı" diyerek takdir toplamıştı.