GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ocak 2024 Pazartesi 14:40

Nergis Festivali konseri için dikkat çeken detay!

Karaburun ile özdeşleşen Nergis Festivali bu yıl 20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.  Sanatçı Haluk Levent’in konser vereceği festivalin ana sponsoru ise ilçede otel ve villa inşaatları yapan bir şirket oldu. Ege Zirve A.Ş yaptığı açıklamada, “Dostumuz olan Haluk Levent konserine tüm İzmir’i bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ- Karaburun’un simgelerinden birisi olan Nergis’in tanıtım ve pazarlanmasına büyük katkısı olan Nergis Festivali’nin 6'ncısı bu yıl 20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Otel ve konaklama rezervasyonlarının şimdiden yoğun talep gördüğü festival öncesinde hazırlıklar sürüyor.

Festivale katılacaklarla ilgili çalışmaları hızlandıran Karaburun Belediyesi etkinlikleri de planladı. Belediye, 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek Haluk Levent konseri için sponsor buldu.

İlçede “Casa Mimas” isimli otel projesi yürüten ve birçok villa projesi yapan Ege Zirve İç ve Dış Ticaret A.Ş isimli şirketin konser için sanatçıyı getirmesi dikkat çekti. İşadamı Özgür Cıngıllıoğlu’nun sahibi olduğu şirket sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla festivale tüm İzmirlileri davet etti. Şirket, “Dostumuz olan Haluk Levent konserine tüm İzmir’i bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Haluk Levent’in sponsorlu konseri için çok sayıda afiş ve görsel bastırılırken hazırlanan tanıtımlara otel projesi ve inşaat şirketinin logoları da yerleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklama ise şöyle:

“Sürprizlerle dolu bir Nergis Festivali, mis kokusuyla hepimizi mest etmeye geliyor! 20-21 Ocak’ta “Nergisin başkenti” Karaburun’da, 6. Karaburun Nergis Festivali’nde buluşalım. Stant başvuruları; 8 Ocak 2024 tarihinden itibaren alınacaktır. Ayrıntılı programını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız festivalimizde stant kurmak isteyen hemşerilerimizin, ikametgahlarının Karaburun’da olması ve nergis standı açacak vatandaşlarımızın Karaburun Ziraat Odası’ndan çiftçi belgesine sahip olmaları gerekmektedir. İstenen özelliklere sahip, stant açmaya istekli hemşerilerimizin başvurularını en geç 17.01.2024 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. 20-21 Ocak tarihlerinde, Karaburun’da düzenlenecek Nergis Festivali’mize hepinizi bekliyoruz”