GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
19 Mayıs 2021 Çarşamba 10:27

Nejat İşler işinin başında

Son olarak BluTV’de yayınlanan ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde rol alan Nejat İşler, uzun bir süredir Bodrum'da yaşıyor. 49 yaşındaki İşler, önceki gün Gümüşlük'teki kafesini incelerken görüntülendi.

Oyuncu Nejat İşler, önceki gün yıllar önce yerleştiği Bodrum Gümüşlük'teki kafesini incelerken objektiflere yansıdı. 49 yaşındaki oyuncu, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan mekanın onarımı ve hazırlıklarını yakından takip etti.

Altı yıl önce septik şok geçiren İşler, üç ay komada kaldıktan sonra ölümden dönmüştü. Sonrasında Bodrum'a yerleşen oyuncu, artık sadece proje olduğu dönemde İstanbul'a gidiyor.

ÇUKUR'A KONUK OLDU 

İşler, son olarak başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş'ın yer aldığı 'Çukur' dizisinde 'Çağatay Erdenet' karakterine hayat vermişti. Deneyimli oyuncu, aynı dönem BluTV’de yayınlanan ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde de Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can ile başrolleri paylaşmıştı. 'Saygı' dizisinin 2. sezon hazırlıkları ise devam ediyor.