GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Kasım 2020 Çarşamba 16:59

Nedim Demirağ toprağa verildi

Hürriyet Gazetesi'nin 17 yıl Ege Bölge Temsilciliği'ni yapan ve ardından İzmir'de ve Çeşme'de turizm sektöründe faaliyet gösteren ve tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Nedim Demirağ, çok sevdiği Çeşme'de sonsuzluğa uğurlandı.
Çeşmelilerin yakından tanıdığı ve sevdiği duayen gazeteci Demirağ, kronik rahatsızlığından dolayı bir süredir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görürken, 15 Kasım Pazar günü, akşam saatlerinde, çoklu organ yetmezliği nedeniyle, 70 yaşında hayatını kaybetmişti.
 
Çok sevdiği Çeşme'de uzun yıllar turizm işletmeciliği yapan Nedim Demirağ, ailesi, Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İzmirli iş insanları, gazeteci meslekdaşları ve çok sayıda seveninin katıldığı cenaze töreniyle, Çeşme Çakabey Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. 
 
Kaymakam Çakıcı, sosyal mesafe uyarısı yaptı
Pandemi nedeniyle Çakabey Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından Demirağ toprağa verilirken, yoğun katılım nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulmaması üzerine Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, İmam'dan sosyal mesafe kurallarına uyulması için uyarı yapmasını istedi. Kaymakam Çakıcı, kendisi de vatandaşlara sosyal mesafe uyarısı yaptı. 
 
Başkan Oran da küreğin el değiştirmemesi uyarısında bulundu
Öte yandan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da cenazeye toprak atılırken küreğin el değiştirmemesi, avuçla toprak atılması uyarısında bulundu.