GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
13 Nisan 2018 Cuma 09:09

Nazilli'de iki günde iki konser

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de iki günde iki konser düzenleyerek ilçe halkını unutulmaz Yeşilçam filmlerinin müzikleriyle buluşturdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de iki günde iki konser düzenledi
10 Nisan akşamı Nazilli ASKİ Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen “Halk dansları ve müzik” gecesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Gitar, bağlama, keman öğrencilerinin konseri ve yetişkin kadın halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü. Daha sonra kültür merkezi eğitmenleri sevilen halk müziği eserlerini seslendirdi. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede, kursiyerlere sanatseverler de eşlik etti.
Ertesi  günkü konserde ise vatandaşlar en bilinen  ve sevilen Türk sanat müziği eserleriyle buluştu. Konserde, Münir Nurettin Selçuk'un "Kalamış", Müzeyyen Senar'ın da seslendirdiği "Dalgalandım Da Duruldum" ve adına birçok film çekilen "Senede Bir Gün" gibi unutulmaz şarkılar seslendirildi.
Nazillili sanatseverler, sanata ve sanatçıya destek veren ve kendilerini müzikle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.