GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Eylül 2024 Pazar 23:25

Narin’in ön otopsi raporu belli oldu!

Narin Güran'ın Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemisona erdi. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgiye göre, ön rapor belli oldu. Rapora göre, Narin Güran'ın bacağında kırık, boynunda lezyon tespit edildi.

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ Narin Güran'ın otopsi işlemine ilişkin son dakika bilgisini paylaştı. Buna göre, Narin'in ön raporunda ilginç bulgular ortaya çıktı. 

"CESET YER DEĞİŞTİRMİŞ"
Nihat Uludağ'ın açıklamaları şöyle:

Adli Tıp Kurumu çalışmasında ilginç bulgulara ulaşıldı. Narin'in bir bacağında kırık izi bulunmuş. Bu kırız izi darp, cebir sonucu mu oldu yoksa lezyon sonucu mu oldu, ona bakıyorlar. Ama Narin'in bir bacağı kırık. Gerçek raporun 15 gün içerisinde çıkması bekleniyor. İleri derecede çürüme varmış. Boynunda şüpheli bir lezyon var. Bu boğma suretiyle de olabailir, çürüme ve lezyon sebebiyle de olabilir diyorlar. Kritik bir bilgi daha var. Cesette yer değiştirme izi olma ihtimali yüksek. Ceset yer değiştirmiş. Bunu da araştırıyorlar. Böyle bir iz, emare tespit edilmiş görülüyor. Şu an pataloji, toksikoloji ve biyoloji raporu çıkacak. O birimler Narin'in cesedi ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Bu kiritik bilgiler, çünkü cesette çok ciddi lezyonlar var ve çok ciddi tespitler var. Yani nihai kararı İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun son kararı, son sözü vereceğini düşünüyorum.

NARİN'İN OTOPSİ ÇALIŞMASI SONA ERDİ
Narin'in otopsi çalışması sona erdi. Adli Tıp Kurumu'ndan Narin'in cenazesi aileye teslim edilmedi. Ailenin gönderdiği cenaze nakil aracı boş çıktı. Otopsi tamamlandı ve sonuçlandı. Şu an cenaze aileye teslim edilmedi Adli Tıp Kurumu'nda.

Son olarak Narin'in cenazesinin aileye sabah 08.30 da teslim edileceği öğrenildi.