GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Eylül 2024 Pazartesi 16:51

Narin'in mezarına Türk bayrağı dikilecek!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı, mermerle kaplanarak özenle düzenlendi. Mezarın başucuna Türk bayrağının dikileceği bir alan hazırladı. Bu anlamlı detay, Narin’in unutulmaz bir şekilde anılmasını sağladı. İşte tüm detaylar...

Narin Güran'ın defnedildiği mezarda hüzünlü anlar yaşandı. Mezarı ziyaret edenler, gözyaşlarıyla dualar ederken mezara Türk bayrağı dikilmesi için özel bir alan hazırlandı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın (8) mezarı, mermerle kaplandı. Mezarın başucuna da Türk bayrağının dikilmesi için alan hazırlandı.

Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın defnedildiği Tavşantepe Mahallesi'ndeki mezarına, kent merkezi ve çevre illerden ziyaretler sürüyor.

Diyarbakır Valiliği, mezar çevresinde düzenlemeler yapıp mezarlığa parke taşı döşedi. Çalışmalarda Narin’in mezarı, mermerle kaplandı.

Gelen ziyaretçiler de mezarı çiçeklerle süsledi. Mezarlıkta çalışmalar sürerken Narin'in başucuna Türk bayrağı dikilmesi için alan da hazırlandı. Ziyaretçiler, emeği geçenlere teşekkür etti.