GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Nisan 2020 Cumartesi 12:27

Mutfak kervanına Başkan Oran da katıldı

İzmir’de ilçe belediye başkanları arasında “yemek” mesaisi devam ediyor. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un başlattığı Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’le devam eden yemek yapma kervanına Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da katıldı. Oran, önlüğü taktı mutfağa girip enginar yaptı.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, koronavirüs günlerinde mutfağa girdi. Soğanlı Menemen yapan Aksoy, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e meydan okudu. Foça’nın genç Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Aksoy’un seslenişe cevap verdi ve mutfağa girdi.  Gürbüz, Foça’nın meşhur yoğurtlu Gopes balığını yaptı. Başkan Gürbüz de topu Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a attı.  

Tarladan enginar keserek mutfağa girdi
Başkan Oran, enginar yemeğini yapmadan önce tarlaya gitti. Çeşme enginarı kopardı. Ardından da mutfağa girip enginar yemeği yaptı. Oran, “Koronavirüs salgını nedeni ile evde kaldığımız bu günlerde Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz’ün meydan okumasını kabul ediyorum. Fatih Başkanım, korona günleri geçtikten sonra sizi yemeğe bekliyorum. Ben de buradan Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ ’a meydan okuyorum. Var mısınız Mustafa Başkanım?” dedi. (Çeşme'nin Sesi)