GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Şubat 2023 Perşembe 16:49

Murat Bakan’a sahip çıktı, Güvenlik Daire Başkanlığı’nı hedef aldı: Yazıklar olsun!

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın Katar’da Dünya Kupası’nda görev yapan Türk polislerinin 20 günlük maaşlarının yatmamasını gündeme getirmesi sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı’nın Bakan’ı hedef almasını eleştirdi.

EGEDESONSÖZ- CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Özel yaptığı açıklamada CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı arasında yaşanan tartışmaya değindi, daire başkanlığını eleştirdi.

YAZIKLAR OLSUN, YAZIKLAR!
Milletvekili Bakan’a sahip çıkan Özel yaptığı açıklamada “Murat Bakan… Bir astsubay çocuğu olarak silahlı kuvvetler personelinin ve polisin ne kadar sorunu varsa dile getiren ve çözümüne katkı sağlayan bir arkadaş. Hangi partiden olursa olsun polisi durdurun sorun, sizin sorununuzu hangi partiden kim dile getiriyor diye. İlk akla gelen isimlerden biri Murat Bakan… Katar’da görev yapan arkadaşların Türk bayrağı taşımadığını söyledi. Cırt onu taktılar hemen. 30, 30, 60 günlük maaşları yatmış, 80 gün görev yapmışlar, 20 günlük maaşları yatmıyordu. Ta ki 30 Ocak günü Murat Bakan bunu eleştiren tweetler atana kadar. 31 Ocak günü yattı. Bakın hadsizliğe, aynı gün basın açıklaması. Altında Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı… Hepimizin bir kurumu ve logosu. İfadeye bakar mısınız, ‘Siyaseti kara çalmak olarak algılayan ve neredeyse tüm işi Türk milletinin gurur kaynağı polis teşkilatımıza çamur atmak olan CHP’nin asparagastan sorumlu vekili Murat Bakan yine bir iftiranın öznesi durumunda…’ Yazıklar olsun, yazıklar. Emin Şen’in kot pantolonuna polisin ve jandarmanın Twitter hesaplarını veren zihniyet, bu logoyu kullanarak milletvekilimize bu hakareti ettirtiyorsun ya yazıklar olsun. Soylu, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım derler sokakta. Kimden korkuyorsun. Yapacaksan açıklamayı sen yap. Niye polisi kullanıyorsun. Emin Şen yazdıysa onun alnını karışladık, karışlayacağız”