GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2016 Salı 12:35

Muhtardan şok iddia: Başkan’ın şirketi moloz döküyor!

Çiğli Harmandalı İnönü Mahalle Muhtarı Kazım Sönmez, Belediye Başkanı Hasan Arslan şirketi Arslan Metal’in mahallesinde moloz döktüğünü iddia etti. Muhtar Sönmez döküm yapılan bölgede Başkan Arslan’ın şirketine ait araçların fotoğraflarını yayınladı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - İzmir’in çöp depolama alanı olarak kullanılan Harmandalı’da ortaya şok bir iddia atıldı.

Mahallesine moloz dökülmesinden şikayetçi olan Çiğli Harmandalı İnönü Mahallesi Muhtarı Kazım Sönmez yaratılan çevre kirliliğinden Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın şirketi Arslan Metal’i sorumlu tuttu. 

Belediyenin mahallesine hizmet getirmediğini de vurgulayan Sönmez, sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. Sönmez, “İnönü Mahallesine Çiğli Belediyesinin layık gördü hizmetler resimlerde görüldüğü gibi fazla söze gerek yok taktir sizlerin” diyerek Başkan Arslan’ın şirketine ait araç fotoğrafları paylaştı.



PAYLAŞIMDAN SONRA MOLOZLARI KALDIRDILAR
Egedesonsöz’e konuşan muhtar Kazım Sönmez, “Araçlar başkana ait ve biz kendisine ulaşamadık. Molozları kardeşi gelip döktürüyordu.  Daha önce de böyle bir sıkıntı yaşamıştık. Mahallemiz çok rahatsız olmuştu. Ben fotoğrafları yayınladıktan sonra şimdi gelip döktüklerini kaldırdılar” ifadelerini kullandı.