GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Ağustos 2024 Çarşamba 19:49

Motosikletle hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hafif ticari araçla motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. 

Kaza, öğle saatlerinde Kandıra ilçesi D-605 karayolu üzerinde meydana geldi. Kandıra yönünde ilerleyen Oğuz Gökçe yönetimindeki 38 BJ 016 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 TY 086 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Oğuz Gökçe ve arkasındaki Vahap Elden yola savrulurken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Oğuz Gökçe'nin hayatını kaybettiği, Vahap Elden ile ismi öğrenilemeyen hafif ticari araç sürücüsünün yaralandığı belirlendi. Yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerince Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Motosikletteki Oğuz Gökçe ve Vahap Elden'in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Gebze İtfaiye Grup Amirliği'nde görevli itfaiye personeli oldukları, hayatını kaybeden Oğuz Gökçe'nin ise Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin akrabası olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)