GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
31 Ağustos 2016 Çarşamba 10:52

Mogambo’da caz keyfi tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 85. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda caz geceleri devam ediyor.

Geçmişte fuarın en önemli gece kulüplerinden olan Mogambo’dan Folkart sponsorluğunda caz tınıları yükseliyor. 30 Ağustos’ta müzik ve dans topluluğu Tararam’ın kurucusu Doron Raphaeli ve grubu Mogambo’da unutulmaz biz caz akşamına daha imza attı.15 yaşında profesyonel müzik hayatına adım atan müzisyen, müziğin her alanında ismini duyurmayı başardı. Eğitmen, performans sanatçısı ve müzisyen Doron Raphaeli, 2010 yılında ilk caz albümünü çıkardı. Mogambo Caz Günleri kapsamında unutulmaz bir performansa imza atan sanatçı, fuarda caz rüzgarları estirdi.

Folkart sponsorluğunda 31 Ağustos’ta Sibel Köse ve Neşet Ruacan, caz severlerle buluşacak. Julia Erikssen  1 Eylül’de, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles ise 2 Eylül’de muhteşem performansıyla izleyenleri büyüleyecek. 3 Eylül akşamı Şenay Lambaoğlu e son albümü “Başka Türlü Bir Şey”deki eserlerini seslendirecek. Yavuz Akyazıcı da 4 Eylül’de caz severlerle buluşacak. 

18 yaşından büyük caz severlerin katılabildiği etkinliklerin giriş ücreti 30 TL olarak belirlendi. Konserlere katılım için 0232 497 11 44 numaralı telefondan rezervasyon yapılması gerekiyor.