GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Gece/Gündüz
25 Mayıs 2017 Perşembe 09:12

Miss Apollon güzelleri Didim'de yarışacak

Didim’de bu yıl 9'uncusu düzenlenecek Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması kapsamında kampa giren 6 ülkeden 16 güzel, kraliçe olmak, tacını takmak için bu akşam birbiriyle yarışacak.

Peninsula Grup Otelleri’nce düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'na katılacak güzeller, geçtiğimiz gün Didim ve yöresindeki dünyaca ünlü Apollon Tapınağı, Efes Müzesi, Meryemana gibi tarihi yerleri gezdiler, Pamucak'daki Aqua Fantasy Otel'deki su havuzlarında oyunlar oynayıp moral depoladılar.

- FOTO GALERİ: MİSS APOLLON GÜZELLERİ DİDİM'DE YARIŞACAK

DİDİM, APOLLON GÜZELİ’Nİ SEÇECEK
Yarışmada birbirinden renkli şovların sahneleneceğini belirten Peninsula Grup Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, mitolojide müziğin, sanatın, güneşin, ateşin ve şiirin tanrısı olan Apollon anısını yaşatmak, her dokusunda tarih bulunan Didim’i tanıtmak maksadı ile geleneksel olarak her yıl Miss Apollon Güzellik Yarışması'nı grup otellerinde organize ettiklerini söyledi. İlk üçü grup otellerinden Didim Palm Wings Beach Resort & SPA’da yapılan Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'nın dokuzuncusunun, Mayıs 2011’de faaliyetine başlayan Venosa Beach Resort & SPA'da gerçekleşeceğini belirtti