GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
1 Temmuz 2023 Cumartesi 09:06

Miray Daner, 'başkanın oğlu' ile fena yakalandı: Kimseye aldırmadan samimi görüntüler

Uzun süredir aşk yaşayan Miray Daner ile Oğulcan Engin'a nazar değmişti. Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin'le ilişkisi biten oyuncu Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Bodrum'da görüntülenen çiçeği burnunda çift, samimi görüntüler verdi…

Oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, yaklaşık iki yıldız gözlerden uzak yaşadıkları ilişkilerini sessiz sedasız noktalamıştı. Güzel oyuncu Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Bodrum Göltürkbükü'ndeki Atılay balıkta aşka gelen çift, gece boyu birbirleriyle öpüşüp kimseyi aldırmadı.

Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin, Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra gönlünü kendisinden sekiz yaş küçük oyuncu Miray Daner'e kaptırmıştı.

Uzun süredir aşk yaşayan Miray Daner ile Oğulcan Engin'a nazar değmişti. Geçtiğimiz günlerde Miray Daner ile yollarını ayıran Oğulcan Engin'in adı İlayda Alişan ile anılmıştı.

Katıldığı bir gecede güzel oyuncu Miray Daner "Aşkın bitme nedeni ihanet mi?" sorusunu yanıtlamıştı.

"ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE İLGİSİ YOK"
Geçtiğimiz haftalarda Oğulcan Engin ile ayrılık kararı alan oyuncu, "İlişkinin bitme sebebi ihanet mi?" sorusuna şu cevabı vermiş

"Evet, ilişkimizi sonlandırdık. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok. Karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık."

İLAYDA ALİŞAN İDDİASI
Miray Daner ile yollarını ayıran Oğulcan Engin'in gönlünü güzel oyuncu İlayda Alişan'a kaptırdığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde aşklarını sonlandıran Oğulcan Engin ve Miray Daner'in ayrılık sebebinin, Engin'in İlayda Alişan ile yakınlaşması olduğu iddia edilmişti.

Son olarak Kuruçeşme'de görüntülenen İlayda Alişan, gazetecilerin "Oğulcan Engin ile aşk haberiniz çıktı, neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt vermeden içeri girmişti.

İlayda Alişan'ın aşk iddialarını yalanlamaması ve soru karşısında gülümsemesi dikkat çekmişti.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI
Güzel oyuncu Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Bodrum Göltürkbükü'ndeki Atılay balıkta aşka gelen çift, gece boyu birbirleriyle öpüşüp kimseyi aldırmadı.

Milliyet'in haberine göre tatil sezonunu açan Miray Daner, Oğulcan Engin'i çabuk unuttu. Arkadaş gurubuyla balık yiyen çift, kalabalık masaya rağmen defalarca öpüşerek birlikteliklerini duyurdu.

Mekan içerisinde bir hayli samimi olduğu görülen çift, Göltürkbükü sokaklarında arkadaş gibi yürüyüp önlem aldı. 

Çiçeği burnunda çift, ardından teknelerine geçerek gözlerden kayboldu.

Miray Daner'in yanındaki gencin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun oğlu ata Caner Çerçioğlu olduğu belirtildi.