GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Mart 2018 Cumartesi 09:23

Miniklerin sevgisi Dost Market'e uzandı: Başkan Atila ellerinde öptü

Bornova Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Dost Market öğrencileri ağırladı. Bornova Yedigün Koleji öğrencileri evlerinden kuru bakliyatı getirdi. Raflara bizzat dizen öğrencilere teşekkür eden Başkan Olgun Atila minik elleri öptü.

EGEDESONSÖZ- Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine yönelik uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projesi olan Dost Market minikleri ağırladı . Bornova Yedigün Koleji öğrencileri evlerinde bulunan bakliyatları alarak dost markete gitti. Burada, yanlarında getirdikleri pirinç, bulgur, makarna ve süt paketlerini raflara yerleştirdi. Kolej yönetiminin de takviye yaptığı paketler uygun bir şekilde dost market yöneticilerine teslim edildi.

Öğrencileri ağırlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Atila, minik öğrencilerin ellerinden öptü. Atila, dost marketin çok önemli bir misyonu olduğunu anlatırken yardımseverlerin ve projeye katkı koyanların yardımlardan yararlananları kesinlikle görmediğini söyledi. Atila, yardımların özel olarak kartlara yüklenen krediler üzerinden periyodik olarak yapıldığını, alışveriş ve market sisteminin uygulandığını anlattı.

PAYLAŞMAYI ÖĞRENİYORLAR
Yedigün Koleji Yönetim Kurulu Başkanvekili Zeki Çağın da, “İyiliğe giden yolda birlikte yolculuk yapmalıyız. İyilik iyiliği getirecektir Bu duyarlılık da çocuklarımızda artacaktır. Bornova’dan parlayan bu ışığın, bu tip işbirliklerinin tüm İzmir’e yayılacağına inanıyorum. Bir elin verdiğini diğer ele göstermeden, özgürce alışveriş imkanı sunulması ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gerçekten çok önemli. Öğrencilerimiz uygulamayla sosyal anlamda gelişiyor ve duyarlılık kazanıyorlar. Paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu hissediyorlar. Böylesi onur veren bir projeye bizleri dahil ettiği için başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.