GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Haziran 2017 Cuma 11:22

Miniklerin karneleri başkan amcalarından

İzmir'in Kınık İlçesinde Belediye Başkanlığı öncülüğünde Poyracık mahallesinde açılan Aile Yaşam Merkezinde eğitim gören 68 öğrenci için dün iftarlı karne programı düzenlendi. Programa Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer,Kınık Belediye Meclis Üyesi Necmi Doğru,öğrenci velileri katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, '2014 Mart ayında göreve geldiğimde Belediye öncülüğünde herhangi bir kreş bulunmamakta idi.Arkadaşlarıma talimat vererek ilk olarak 2016 Eylül ayında Kınık merkezinde Aile Yaşam Merkezi öncülüğünde bir kreş açarak her yıl 70 öğrenciye okul öncesi eğitim vermeye başladık. 2017 Eylül ayında Poyracık Mahallemizde açtığımız 2. kreş ile bu yıl Poyracık mahallemizde bulunan 68 öğrenciye eğitim verdik. Yayakent Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızdan da kreş isteği geldi  önümüzdeki yıl Yayakent Mahallemizde de bir kreş açarak minik yavrularımızı okula hazırlamaya devam edeceğiz bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi eğitiminde emeği olan Siz Veliler ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından 68 öğrenciye karneleri ve hediyeleri Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer tarafından verildi.Poyracık Aile Yaşam Merkezinde açılan Anne ve Baba eğitimini tamamlayan 28 kişiye katılım belgelerinin Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer tarafından verilmesi ile program sona erdi.