GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Temmuz 2018 Cumartesi 12:10

Minik Nilda'nın boğazından çıkan şey şok etti...

İki yaşındaki Nilda, annesinden habersiz yediği kabak çekirdeği nedeniyle ölümden döndü. Bronşit tanısıyla 3 hafta boyunca 3 hastanede tedavi gördükten sonra düzelmeyince 4'üncü kez başvurulan hastanede yapılan tetiklerde, minik Nilda'nın nefes borusunda yabancı cisim olduğu belirlendi

Alanya'da oturan 31 yaşlarındaki Ayşegül  ile Süleyman Çaltı çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü Nilda, Ramazan Bayramı'nın ilk günü rahatsızlandı. Ailesiyle birlikte yakınlarına bayram ziyaretine giderken araçta uyuyan Nilda, şiddetli öksürükle uyandı. Bir anda tıkanan ve nefes alamayan minik Nilda, eliyle ağzından bir şeyler çıkarmaya çalıştı. Ağzının kenarında çekirdek kabuğu gören anne- babası, Nilda'yı hemen hastaneye götürdü. Ailesi tarafından boğazına bir şey kaçmış olabileceği söylenen Nilda'nın yapılan tetkikler sonucu bir şeyi olmadığı söylendi.

DHA'nın haberine göre Anne-babasıyla eve gönderilen Nilda, o geceyi öksürük içinde geçirince sabah yeniden hastaneye götürüldü. Bu kez akciğerinde enfeksiyon olduğu söylenerek, minik kıza ilaç tedavisi uygulandı. Tedaviye rağmen iyileşemeyen Nilda, ailesi tarafından 3'üncü kez hastaneye götürüldü. Bu kez bronşit olduğu söylenen Nilda, hastanede yatarak, 1 hafta boyunca antibiyotik tedavisi gördü. Minik Nilda, tedavisinin ardından evine gönderildi. (DHA)