GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Dünyadan
30 Kasım 2022 Çarşamba 15:28

Milli takımda yasak ilişki ve kavga iddiası!

2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nda yer alan Sırbistan'da şoke eden bir iddia var. Milli Takım'daki iki oyuncunun, başka iki oyuncunun eşleriyle yasak ilişki yaşadığı öne sürüldü. Son oynanan Kamerun maçında bahsi geçen isimlerin hiçbiri kadroda değildi.

Sırbistan Milli Takımı inanılmaz bir iddiayla çalkalanıyor. İddia, gazeteci Richard Wilson'a ait ve Wilson, iddianın kaynağı olarak Sırp milyarder Dragan Solak'ın medya ekibini gösteriyor. Wilson, Sırbistan ve Hırvatistan'la ilgili Dünya Kupası gelişmelerini yakından takip ediyor ve kendini "Yugoslav futbolu takipçisi" olarak niteliyor. Gazetecinin iddiasına göre, Sırbistan Milli Takımı'nda oyuncuların aileleri, takımın kampını "moral vermek" amacıyla ziyaret etti.

Ancak bu ziyarette ahlaka mugayir bir olay gerçekleştiği iddia edildi. Dusan Vlahovic, yedek kaleci Rajkovic'in eşi Ana Cakic ile; Nemanja Gudelj ise Luka Jovic'in sevgilisi ve aynı zamanda Adem Ljajic'in eski aşkı Sofija Milosevic ile beraber oldu.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Gudelj ile Jovic'in yumruk yumruğa kavga ettiği öğrenildi.

Kamerun maçında bu oyuncuların hiçbiri süre almadı.

Karagümrük forması giyen Adem Ljajic, Sofija Milosevic ile Luka Jovic'in beraber olmasından sonra bir süre futbola küsmüştü.