GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
10 Haziran 2021 Perşembe 08:37

Milli Emlak, Urla'da yine satışta!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 adet taşınmazını satış listesine çıkarttı.  Beklenen satışın gerçekleşmesi halinde müdürlüğün kasasına 30 milyon 469 bin TL'nin girmesi bekleniyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir'in Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan 2 adet taşınmaz için satış kararı aldı.

Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bademler Köyü'nde 44 bin 160,49 metrekarelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar planında otopark kısmen ticaret-turizm-konut kısmen yeşil alan ve ibadet alanında özellikli ham toprak alanı kapalı teklif usulü ile 28 milyon 705 bin TL bedelle satış listesine çıkarıldı.

Urla'da ayrıca Denizli Mahallesi'nde bulunan ve denize 200 metre mesafede yer alan 705,48 metrekarelik 2 katlı konut alanı nitelikli arsa ise açık teklif usulü ile 1 milyon 764 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

İhalelerin 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmesi beklenirken, ihalenin yapılacağı yer olarak ise Bayraklı da yer alan İzmir Çevre ve Şehircilik  İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirileceği belirtildi.